Joyful Food

Hoi, wat leuk dat je Joyful-food.nl bezoekt! En dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Mandy, 35 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter in een stad in de buurt van Amsterdam.

Hoe is joyful-food.nl onstaan?
Toen mijn kleine meid geboren werd, kreeg het begrip avondeten voor mij een compleet nieuwe betekenis. Ik ging van ‘gewoon eten’ naar ‘superbelangrijk voer’ voor mijn kleine meid. Ik wilde ervoor zorgen dat zij alle vitamientjes binnenkreeg die ze nodig had, dus begon ik te experimenteren met gezonde en gevarieerde maaltijden.

Als kind was ik zelf een lastige eter, en ik wilde niet dat mijn dochter dat ook zou worden. Dus vanaf het allereerste moment lieten we haar kennismaken met allerlei smaken, en hebben we haar altijd laten mee-eten met ons. Dit avontuur prikkelde ook mijn eigen smaakpapillen en nieuwsgierigheid, waardoor ik steeds meer plezier kreeg in andere dingen eten, koken en nieuwe recepten bedenken.

Gelukkig is mijn dochter meer een ‘alleseter’ zoals haar vader, en ze smult altijd van mijn kookkunsten. Met mijn ervaring in het ontwerpen van websites, kwam het idee voor Joyful-food naar boven. Ik wilde een plek creëren waar ik onze dagelijkse recepten met anderen kon delen. Mijn dochter is altijd dol op mijn gerechten, en ik hoop anderen te inspireren en te helpen bij het bedenken van hun eigen avondmaal.