De Basis Ingrediënten

Koken, eten, recepten uitproberen. Dat is wat ik graag doe. Maar, het moet wel snel, simpel, lekker smaken en gezond zijn!

Al enige tijd denk ik erover na om mijn gerechten/recepten te delen middels een blog, maar ja, hoeveel food blogs zijn er wel al niet? Wat zal de mijne anders maken dan de andere? Niet zoveel waarschijnlijk, maar ik doe het uit liefde voor koken. Om andere te inspireren om ook lekker, maar simpel te koken. Want het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn om lekker en gezond te eten.

Wat mij vooral deed besluiten deze blog te starten is mijn dochter, Eva, 5 jaar. Zij is dol op alles wat ik maak, en dat maakt mij ontzettend blij. Die waardering betekend het aller meest.

Dus hier is de basis, de basis ingrediënten van mijn blog. Ik zal hier recepten delen die wij thuis vaak eten. Recepten die (over het algemeen) kind vriendelijk zijn, gezond, lekker, simpel en snel.

Hopelijk kan ik jou inspireren om een van mijn favoriete gerechten uit te proberen!

Wil je meteen een melding ontvangen als ik een nieuw recept plaats? Meld je dan aan en mis niks!

NIEUWE RECEPTEN ONTVANGEN?

Meld je dan gratis aan & ontvang een melding in je mailbox.

Heb jij hem gemaakt? Of ideeën of opmerkingen? Laat het me weten via de comments!